Skip to main content

Textielbedrukking

Bent u op zoek naar een bedrijf die uw nieuwe werk- of promotiekleding kan leveren én bedrukken? Densign biedt u een uitgebreid assortiment voor uiteenlopende doeleinden en heeft altijd voor u een passende oplossing.

U wilt natuurlijk uw medewerkers voorzien van degelijke werk- of promotiekleding. Waarom gaat u dan niet een stap verder en maakt u de kleding onderdeel van uw verdere naamsbekendheid? Uw medewerkers zijn het gezicht van het bedrijf en door uw kleding te laten bedrukken stralen zij nog meer professionaliteit uit, terwijl u tegelijkertijd meer eenheid binnen uw team creëert.

Tijdens een evenement of beurs is het natuurlijk belangrijk dat uw werknemers herkend zullen worden aan hun promotiekleding. Densign heeft oneindig veel mogelijkheden wat betreft de textiel bedrukking, of het nou om 1 T-shirt of 100 T-shirts gaat, het is allemaal mogelijk… Relatie geschenken, sponsor shirts, vrijgezellenfeestjes en bedrijfsreclame voor welke gelegenheid de textiel bedrukking ook is Densign kan hier voor zorgen en zal dan ook al deze taken zal voor u uit handen nemen.

Tips

  • Trek de huisstijl van je bedrijf door in de bedrijfskleding.
  • Zorg er voor dat uw textiel hittebestendigd is. dat wil zeggen dat het textiel bestand moet zijn tegen de hoge temperatuur (180 graden) en de druk van onze persen.

een uitgebreid assortiment voor uiteenlopende doeleinden

    WILT U UW BEDRIJFSKLEDING VOORZIEN VAN BEDRUKKING?