Skip to main content

Mooie binnenkomer

Wanden, ramen, deuren en vloeren: uw winkel of (bedrijfs)pand verdient een uitstraling die past bij uw bedrijf en wensen.
Grote sfeerbeelden, teksten en/of logo’s geven uw (winkel)interieur de beleving die u wilt. DenSign biedt een grote keuze aan materialen, geschikt voor elke ondergrond.

Wanden, deuren, vloeren, plafonds, balies, kasten, displays of zuilen, al deze elementen kunnen voorzien worden van een passend ontwerp. Wij denken graag met u mee!

Tips

 • Trek de huisstijl van je bedrijf door in het interieur
 • Kleed je beursstand aan voor een verpletterende indruk

oneindig veel mogelijkheden voor een uniek resultaat:

  Wilt u uw bedrijf meer laten opvallen tussen andere bedrijven? Dan heeft u een optie om uw ramen te laten beletteren. U geeft uw ramen een meerwaarde door hier bijvoorbeeld uw logo, tekst of openingstijden op te beletteren.

  Er zijn verschillende mogelijkheden om uw ramen te verfraaien met raamfolie. Deze folie kan zowel aan de binnen- als de buitenzijde geplaatst worden.

  Een ruimte krijgt een volledige andere uitstraling wanneer de wanden zijn voorzien van een passende afbeelding. Bezoekers of klanten worden direct in de gewenste sfeer gebracht. Het effect is helemaal fantastisch wanneer de afbeelding van wand tot wand en van vloer tot plafond loopt.

  Door de nieuwste printtechnieken kan uw afbeelding groot worden geprint op verschillende materialen. Op doek maar ook op kunststof en behang. Door slimme montagetechnieken kan de afbeelding echt van wand tot wand worden geplaatst.

  Een veel toegepaste manier van gevelreclame zijn freesletters. Freesletters zijn aan nagenoeg elke ondergrond te bevestigen. Naast gefreesde letters maakt DenSign ook gefreesde logo’s.

  Freesletters worden gemaakt van gegoten acrylaat die volledig gekleurd is. Hierdoor zijn de freesletters zeer kleurvast. Naast de acrylaat freesletters leveren wij ook freesletters in RVS en aluminium. Freesletters geven een 3D effect waardoor de bedrijfsnaam of logo zeer fraai uit de gevel springt. De freesletters worden voorzien van afstandhouders die aan de gevel worden gemonteerd. Dit wordt zo gedaan dat bij een verhuizing de freesletters op eenvoudige wijze gedemonteerd kunnen worden.

  Freesletters zijn te leveren in diverse kleuren en diktes. Wij kunnen de acrylaat freesletters leveren van 4, 8, 12 en 18 mm dikte. De freesletters uit RVS of aluminium zijn leverbaar in 4 mm dikte. Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

  INTERESSE IN OUTDOOR RECLAME AAN EN OM UW PAND?